Vi skal nå være ferdig vaksinert gruppe 1, 2 og 3 som er alle pasienter over 75 år!! Vi har nå prøvd å kontakte alle pasienter i gruppe 4 som er pasienter mellom 65-74 år. For de av dere som er over 65 år(eller som fyller 65 år i 2021) som IKKE har fått tilbud om vaksine og ønsker dette bes dere ta kontakt med oss via Helsenorge.no eller per telefon 51 51 63 63.

Massevaksinering via Stavanger Kommune

Det vil nå fremover bli sendt en SMS fra Stavanger Kommune vedrørende vaksinering. Klikk på lenken i SMSen for å registrere deg om du ønsker vaksine.

Er det noe dere lurer på i forbindelse med dette kan dere gå inn å lese om vaksinasjons programmet i Stavanger Kommune via linken nedenfor. Her finner du mye informasjon vedr. vaksinasjonsfremgang, ofte stilte spørsmål og ellers andre ting du må forholde deg til. Vennligst les denne informasjonen FØR du ringer oss for å spørre spm vedr. vaksinering, da vi har enorm pågang på telefon om dagen. På forhånd takk for hjelpen.:

https://www.stavanger.kommune.no/helse-og-omsorg/informasjon-om-koronavirus/koronavaksine-i-stavanger/#16895

Bor du i en annen kommune enn Stavanger kan du fortsatt vaksineres gjennom Stavanger Kommune sitt massevaksineringsprogram, bruk da følgende link for å registre deg:

https://timebestilling.remin.no/stavanger